ZOEKEN

TEAM EDB: maak kennis met Timon & Jef

Om te wegen op het politieke debat en mij optimaal voor te bereiden op de nakende verkiezingen kan ik terugvallen op een hecht team, bestaande uit twee sterke mannen. Graag stel ik beide heren aan u voor.

Jef Druyts is 22 jaar oud en woont in Edegem. Ik leerde Jef kennen tijdens zijn zeer fijne en productieve stage op mijn kabinet. Reeds op 15-jarige leeftijd wilde Jef zich voor de samenleving engageren. Zo was hij actief binnen het European Youth Parliament, waarvan hij tussen 2021 en 2023 voorzitter was, en is hij momenteel voorzitter van de Leuvense Jong-VLD afdeling.  Vandaag combineert hij zijn studies Politieke Wetenschappen aan de Universiteit van Leuven met zijn job binnen Team-EDB.

Timon Hillewaere is 25 jaar oud, afkomstig uit Oostduinkerke en sedert twee jaar wonende in kustgemeente De Haan, waar hij ook bestuurslid is in de lokale Open VLD-afdeling. Na zijn studies Bestuurskunde ging hij aan de slag als parlementair medewerker van partijgenoot en ondervoorzitter Jasper Pillen. In de Kamer volgt hij met name de Commissie Defensie op en profileert hij zich als uitstekende dossiervreter. Timon en ik hadden na een eerste gesprek meteen een klik en samen met Jef vormt hij een complementair duo.

Een Vlaams-Brabantse, een Antwerpenaar en een West-Vlaming: het lijkt een match made-in-heaven. Team-EDB kijkt uit naar de toekomst, de uitdagingen en de samenwerking. Op korte tijd voelde alles meteen heel erg goed aan. Met ons team willen we, vanuit een overtuigd donkerblauw liberalisme, elke dag opnieuw bakens verzetten. We zijn er klaar voor!