ZOEKEN

Stageplaatsen bij Kabinet De Bleeker

Gezocht: enthousiaste stagiair (m/v/x) met stevige hands-on mentaliteit!  

Staatssecretaris voor Begroting en Consumentenzaken Eva De Bleeker is op zoek naar jong talent voor een leerrijke stage op haar kabinet.  

Wat? Een stageplaats in een boeiende en uitdagende omgeving. Wekenlang werkplezier, degelijke ondersteuning en een bom van ervaringen.  

Waar? Warm en gezellig kantoor op het 6de verdiep van de Finance Tower, inclusief toffe collega's. 

Wanneer? Minimum 8 weken stage, te beginnen afhankelijk van jouw mogelijkheden.  

Wie?

  • Een stage bij onze cel Begroting: Enthousiast, leergierig, down-to-earth, een goed humeur en een stevige portie kennis van overheidsfinanciën. Je goochelt met cijfers en zit vol goesting om je tanden te zetten in de Belgische begroting. Je stage is onderdeel van een bachelor- of masteropleiding of jouw aanloop naar de arbeidsmarkt.    
  • Een stage bij onze cel Consumentenbescherming:  Enthousiast, leergierig, down-to-earth, een goed humeur en een stevige portie kennis van consumentenzaken. Je laat je door niemand bedotten en in je dromen ben jij de held die de consument tegen onrecht behoedt. Je stage is onderdeel van een bachelor- of masteropleiding of jouw aanloop naar de arbeidsmarkt. 
  • Een stage bij onze cel Communicatie: Enthousiast, leergierig, down-to-earth, een goed humeur en je kan het -altijd- goed uitleggen. Jij kan als geen ander van een mug een sterk communicatief olifantenverhaal maken én dat ook op social media. Je zoekt en pluist graag alles uit en ziet een communicatie-opportuniteit achter elke hoek. Je stage is onderdeel van een bachelor- of masteropleiding of jouw aanloop naar de arbeidsmarkt. 
  • Een stage bij ons secretariaat: Enthousiast, leergierig, down-to-earth, een goed humeur en allround inzetbaar. Word, Excel, Powerpoint of Outlook? Jij kent de bekendste informaticapakketten als je broekzak. Jouw zin voor nauwkeurigheid kent geen grenzen en het ondersteunen van anderen geeft je een warm en gelukkig gevoel. Je stage is onderdeel van een opleiding secretariaat.   

 

Stuur jouw (video)CV naar info(at)debleeker.be en overtuig ons van jouw competenties.