Staatssecretaris De Bleeker reageert op Rekenhof: “Uitdagingen zijn inderdaad groot”

In de commissie financiën heeft het Rekenhof zijn opmerkingen toegelicht over de begroting 2021 en het meerjarenkader 2021-2024. Het Rekenhof duidt op de risico’s van de economische onzekerheid ten gevolge van de coronacrisis. Ook stelt het Rekenhof vast dat er nog veel maatregelen dieper moeten worden uitgewerkt. Staatssecretaris voor Begroting verwelkomt de opmerkingen van hetMeer lezen over “Staatssecretaris De Bleeker reageert op Rekenhof: “Uitdagingen zijn inderdaad groot””

Staatssecretaris De Bleeker waarschuwt voor Black Friday: “Kijk op voorhand naar de prijzen”

Vrijdag 27 november is het Black Friday, het officieuze begin van de kerstaankopen en een dag waarop bedrijven met fikse kortingen klanten proberen te lokken. Staatssecretaris voor consumentenbescherming Eva De Bleeker raadt consumenten aan om op voorhand de prijzen in de gaten te houden. Het gebeurt namelijk dat prijzen eerst kunstmatig worden opgetrokken om zeMeer lezen over “Staatssecretaris De Bleeker waarschuwt voor Black Friday: “Kijk op voorhand naar de prijzen””

Staatssecretaris Eva De Bleeker stelt beleidsnota Begroting voor

Deze namiddag heeft Staatssecretaris voor Begroting Eva De Bleeker haar beleidsnota voorgesteld in de commissie Financiën. De krachtlijnen van het begrotingsbeleid zijn het bestrijden van de coronacrisis, werken aan herstel, budgettaire houdbaarheid en het behalen van sociale, veiligheids- en competiviteitsdoelstellingen. Daarnaast wil de staatssecretaris werk maken van een begrijpbare begroting en inzetten op beleidsevaluatie doorMeer lezen over “Staatssecretaris Eva De Bleeker stelt beleidsnota Begroting voor”

Op de hoogte blijven?

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: