Eva is kandidaat voor het partijbestuur!

Beste Open Vld’er,

Zo goed als elke maandagvoormiddag zakte ik de voorbije 4 jaar af naar de Melsensstraat om deel te nemen aan de wekelijkse vergadering van het partijbestuur waar ik als niet mandataris in zetelde voor Vlaams-Brabant. Het was een zeer leerrijke ervaring, waarbij ik vooral geluisterd heb, getracht heb de bekommernissen van de lokale afdelingen te verwoorden en aanstuurde op meer communicatie naar de leden en afdelingen. De meeste aandacht ging tijdens deze vergaderingen echter naar de politieke actualiteit. Interne partijwerking, communicatie, inspraak door de leden, de lokale afdelingen en de regio’s kwamen minder aan bod. Met de ervaring die ik heb nu heb, zal ik – als ik verkozen geraak – hier vanaf de eerste vergadering meer aandacht voor vragen. Concreet zal ik aan de nieuwe voorzitter vragen om elke vergadering drie bijkomende punten op de agenda te plaatsen:

Communicatie naar de leden over de ingenomen standpunt en in politieke dossiers

Informatie naar de mandatarissen over de impact van het federale en Vlaamse besluiten op het lokaal beleid

Werking van de afdelingen en de regio’s: ondersteuning, bemiddeling en inspraak

Ik hoop dat ik hiervoor op uw steun mag rekenen. De verkiezingen lopen van 21 tot 27 maart. Ik wil als schepen en als iemand die zich reeds jaren lang engageert voor onze partij uw stem zijn in het partijbestuur.

EVA DE BLEEKER

LUISTEREN    NAAR DE LEDENINFORMATIE LATEN DOORSTROMEN    TERUGKOPPELEN VRAGEN BEANTWOORDEN    OPLOSSINGEN ZOEKEN    AFDELINGEN VERSTERKEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s